Британско училище София

Британско училище в София работи с екипа на Студио ИТТИ от 2014 година. Към съвместната ни работа постепенно се присъединиха и Британско училище в Пловдив и ЧСУ "Константин Кирил Философ" - три образователни институции обединени от обща кауза за иновативно обучение и модерни образователни стандарти.

Студио ИТТИ обновява периодично и надгражда с нови функции всички сайтове, за да отговорят на активната дейност на училището в образователния процес, в извънкласните занимания и живота в училището като цяло.

Софтуерна разработка
Дизайн на уебсайт
SEO
Виж сайта онлайн

СОФТУЕРНА РАЗРАБОТКА

Разработената от нас Платформа за управление на училището дигитализира основните процеси, поддържа активна свързаност между учители, ученици и родители, осигурява  на ръководството ясна картина за всички процеси.

Софтуерни решения към проекта

Споделено от нашите клиенти

Като ръководител на училище, платформата е удобна за потребителя и ми позволява да имам достъп до всичко, от което се нуждая, за да помогна с гладкото администриране на училището.
 
Наблюдението на планирането, тестовете, оценките, отчетите, плащанията и присъствието е лесно. Мога също лесно да намеря информация за събитията, които се провеждат в училището, да планирам и записвам обучение на учители, да направя управлението на представянето по-интерактивно, да проверявам информацията, споделена с родители или ученици, и да разполагам с информация за родители и ученици.
 
Възможността да изпращате индивидуални и групови имейли по поръчка за родители, ученици или персонал и да използвате системата за резервация родител-учител за срещи прави комуникацията много лесна и прозрачна.
 
Харесва ми, че имам едно динамично място, което съхранява всичко за мен.

Матю ОзбърнДиректор @ British School of Sofia
Quendoo Медина Мед Децибел Интро Дизайн Studio Arendoo Нелбо Red Points Dental X Lab Suskelp Food Ню Естейт ДТ Невена Коканова Teddy Jones

разгледайте

ITTI VISUAL SOLUTIONS ITTI EXPLAINER VIDEO SOLUTIONS