Дизайн и програмиране на интернет страница за Децибел

DECIBEL е българска инженерно-производствена компания, основана през 2012г. в София. Днес DECIBEL е един от големите производители на шумоизолационни и акустични решения, предлагани в над 42 държави по света.

Съвместната ни работа започна през 2012 година със създаване на лого за компанията и уебсайт. През годините дигиталните решения, разработвани от екипа на Студио ИТТИ се развиваха паралелно с разрастването на компанията и успешното ѝ представяне на международния пазар.

Софтуерна разработка
Дизайн на уебсайт
Лого дизайн
Видео
SEO
Виж сайта онлайн

Дизайн на уебсайт

Дизайн на лого

Система за управление на съдържанието (CMS)

Пълен контрол върху съдържанието на 11 езика за пазари в 12 държави, CRM, интерактивни графики, SEO инструменти.

Софтуерни решения към проекта

Споделено от нашите клиенти

С екипа на ИТТИ работим от далечната 2012, когато ние за пръв път се свързахме с тях и им описахме, доста смътно, идеята си за това, как трябва да изглежда и какви функции да има първият ни сайт. От тогава, до днес ИТТИ са направили 3 основни ребрандинга на сайта ни, които бяха изключително сложни и трудоемки, предвид огромното ни портфолио и разнообразие от услуги.

В момента сайта ни има 11 езикови версии, responsive design, функции за получаване на запитвания от клиенти на всяка продуктова страница, интерактивни графики, възможност за събиране на клиентска база данни в Back-End и още куп други екстри, който го правят функционален, но заедно с това и съобразен с тенденциите за най-добро потребителско преживяване. Тяхната визия за дизайн, стил и функционалност печели доверието на клиентите ни и положителна обратна връзка от бъдещи партньори или служители, че сайта ни е направен много професионално и впечатляващо. Споменавайки дизайн, трябва да уточня, че Студио ИТТИ са автори на много от сложните схеми, рендери и продуктови изображения в сайта ни. На тях дължим едни от най-хубавите си анимирани видеа, демонстриращи продуктите ни в AMAZON.

Не на последно място трябва да изкажа и своето възхищение и благодарност за изработката на нашето лого (а също и няколко продуктови лога), преди повече от 12 години, което до днес е непроменено и все толкова актуално.

Бих искала да изкажа искрената си признателност към екипа на Студио ИТТИ, затова, че работата им никога не ни е разочаровала и винаги надминават очакванията ни.
След безбройните, нестандартни и сложни задачи, изработени заедно, ИТТИ се превърнаха в наш верен и незаменим партньор по пътя към международната бизнеса сцена.

За нас е чест и удоволствие да сме ваши клиенти!

Диана НедковаСъосновател и Управляващ партньор @ Децибел АД
Quendoo Медина Мед Интро Дизайн Studio Arendoo Нелбо Британско училище София Red Points Dental X Lab Suskelp Food Ню Естейт ДТ Невена Коканова Teddy Jones

разгледайте

ITTI VISUAL SOLUTIONS ITTI EXPLAINER VIDEO SOLUTIONS