Студио ИТТИ работи с екипа на Arendoo от 2014 година. Arendoo е Peer-to-peer marketplace. Платформата е ориентирана към собствениците на ваканционни имоти и техните гости.

Графичният дизайн на сайта е проектиран така, че да организира добре разнообразните функционални възможности, да акцентира върху специфични услуги и да предостави на двете страни потребители удобен и приятен инструмент за планиране на приятна ваканция.

 

Софтуерна разработка
Дизайн на уебсайт
Лого дизайн
Видео
SEO
Виж сайта онлайн

СОФТУЕРНА РАЗРАБОТКА

Arendoo е Peer-to-peer marketplace за ваканционни имоти. Основни функции на платформата:

За собственици – описание и управление на имоти, календари за резервации, синхронизация с други платформи като Airbnb.com и Booking.com

За пътуващи – търсене на имоти по местоположение, дата; вид, брой стаи или различно оборудване и съоръжения, извършване на резервации; управление на лични профили.

И двете страни разполагат с инструменти за удобна комуникация; сигурен процес на плащане с електронни портфейли; специален автоматизиран бюлетин и др.

Софтуерни решения към проекта
Quendoo Медина Мед Децибел Интро Дизайн Studio Нелбо Британско училище София Red Points Dental X Lab Suskelp Food Ню Естейт ДТ Невена Коканова Teddy Jones

разгледайте

ITTI VISUAL SOLUTIONS ITTI EXPLAINER VIDEO SOLUTIONS