Системи за управление на бизнеса (ERP)

Студио ИТТИ разработва различни по характер и сложност многокомпонентни софтуерни системи, които помагат на бизнеса да автоматизира процеси, за да ускори дейностите и растежа си:

 • Управление на производство - информационни системи за управление на персонала и проследяване изпълнение на задачи; измерване на резултат, отчитане на рекламни и абонаментни кампании, за управление на клиенти и др.
 • Цялостно управление на работен процес - завеждане на поръчка; избор на материали и дейности; офериране; срок за работа; отразяване на дейности по различни работни места; финализиране на поръчка; следене на наличности и парични потоци; справки по различни критерии на ниво склад; служители; финансов резултат и др.
 • Проследяване на работа на терен - при различни дейности се налага служителите да извършват различни дейности извън офиса. Системите, които разработваме, осигуряват възможност чрез удобни интерфейси за работа през телефон или таблет, автоматизирано измерване, заснемане и изпращане на данни към базата;
 • Резервационни системи за различни процеси;
 • Customer Relationship Management;
 • Бизнес справки и анализ на данни.

Платформа за управление на процесите при топлинно счетоводство

Дефиниране, структуриране и програмиране на процеси за:

 • въвеждане, импорт/експорт на данни от/към различни източници; обработка на данни по различни формули; анализ на данни; правила и инструменти за валидация и превенция от грешки;
 • изработване на месечни и годишни справки, изравнителни сметки;
 • управление на документи от различни източници — синхронизиране с клиентски профили; автоматизирано изпращане; проследяване на срокове;
 • създаване на графици за работа на екипи и резервационна система;
 • работа на терен през телефон или таблет — удобни интерфейси; автоматизирано измерване, заснемане и изпращане на данни; отразяване на дейности; изготвяне на документи;
 • мейлинг система за комуникация с различни групи клиенти и служители;
 • свързаност с Клиентски портал към уеб сайта — подробни клиентски профили; сметки; история; преглед и подаване на документи; статистика и др.
 • анализ на данни и справки по различни критерии;

Платформа за управление на процесите в печатница

Цялостно управление на работния процес в печатница:

 • номенклатури за материали; машини; дейности; служители; клиенти
 • завеждане на поръчка — избор на материали и дейности;
 • офериране — определяне на цени и срок за работа;
 • отразяване на дейности по различни работни места;
 • финализиране на поръчка;
 • следене на срокове, наличности и парични потоци;
 • справки по различни критерии на ниво склад; служители; финансов резултат и др.

Софтуер за управление на дейности в компания за автомобилни и индустриални гуми

 • Управление на производството на гуми регенерат;
 • Хотел за гуми;
 • Резервационна система за сервиз за гуми;
 

Споделено от нашите клиенти

Нелбо АД използва услугите на Студио ИТТИ от 2020 г до днес. За този период ние изградихме здрави и дълготрайни бизнес отношения, в които работихме по множество проекти в областта на уеб дизайн и разработка и внедряване на специализиран софтуер за дейностите ни. Екипът на фирмата съчетава високо качество и професионализъм с отличен контакт с клиента. Тяхната прецизност и компетентност ни помогнаха в решаването на редица сложни казуси, свързани с дигитализация и оптимизация на различни работни процеси. Студио ИТТИ винаги се съобразяват с индивидуалните ни изисквания и специфичната ситуация за всяка задача - графични уеб решения, проектиране и програмиране, връзка с база данни, управление на проектите. Резултатите от работата на екипа на ИТТИ доказва тяхната креативност, отговорност и задълбочения им поглед към поставените задачи.

Боряна КолеваИзпълнителен Директор @ Нелбо АД

От 2004 не преставам да се изумявам, как става тази магия! Говориш си с едни хора, с думи прости, какво ти трябва за да ти е по-лесно и ефективно работното ежедневие. Те гледат умно, задават (оказва се) верните въпроси, после изчезват за месец два, после пак задават въпроси, ииии.... Един хубав ден, включваш компютъра, и то е там. Онова нещо, без което се чудиш как си работил до сега. То уеб сайтове, то ЕRP платформи (така ли се нарича софтуера ни?), винаги последен писък, или пък толкова добри, че 15 години ги ползваш и не спираш да се чудиш колко са добри!

Магьосници! Студио ИТТИ! Благодарим за магията!

Камен Петров Управител @ Ред Пойнтс

Невероятен професионализъм, изключително точно зададени въпроси, винаги максимално полезни. Дори не ти се вярва как успяват да извлекат от теб вярната и правилната информация, за да получиш накрая точното решение. Много лесно се работи с тях и с усмивка :-) :-) :-)

Дими Иванова Мениджър Клиенти @ Ред Пойнтс

Професионалната помощ на Студио ИТТИ при проектирането на функционалностите на информационната система по проекта „Доставка и въвеждане в експлоатация на Уеб базирана система за управление на платформа за виртуализация” беше от изключително значение за нас. Ефективно планираният процес на разработване даде възможност системата да заработи в определените срокове.

Предоставяните от Студио ИТТИ услуги в областта на интернет технологиите, програмирането на информационни системи и комплексни уеб базирани софтуерни решения, обхващат всички нива: включване в процеса на обсъждане на идеите, консултиране, проектиране и разработване на цялостен продукт. Извършената работа се отличава с компетентност и професионализъм.

Ръководството и служителите на ЕВОЛИНК АД имаха възможност за постоянен контакт със специалистите на Студио ИТТИ. По време на изпълнението на проекта комуникацията бе на отлично ниво. Разчитаме на тяхната адекватна реакция във всеки момент и в процеса на експлоатация – поетите ангажименти за гаранционна поддръжка се изпълняват стриктно и при отлична организация на времето. Успяват да ни създадат усещането за спокойствие при работата и пълна ангажираност с текущите ни задачи.

Светослав ХристовСъосновател & Председател на Управителния съвет @ EVOLINK