Система за разпращане на бюлетин

Lisso eMailer е удобна и надеждна система за автоматично изпращане на групова електронна поща. Подходяща е за онлайн магазини, училища и детски градини, компании с обемни клиентски бази, фирми, занимаващи сe с email маркетинг.

Платформата разполага с набор от инструменти за надеждно изпращане на големи обеми електронна поща - базирани са на най-добрите съвременни практики и ви предпазват от попадане в black list. Проследяване на доставянето се извършва по различни признаци и критерии и вие разполагате с точна информация и статистика.

Надеждно изпращане и проследяване на доставянето

  • Семпъл и елегантен дизайн на имейла с персонализиране на съобщението
  • Използване на предварително зададени шаблони или дефиниране чрез изготвяне на специфичен CSS Styles.
  • Персонализиране чрез система от специфично дефинирани ключове;
  • Възможност за прикачени файлове и графични изображения;
  • База данни Получатели — организирани в групи по различни критерии;
  • Съхраняване и обработка на данните според изискванията на GDPR;
  • Всеки изпратен мейл съдържа опция за отписване от базата данни на получателите;
  • Автоматизирана организация на опашката от мейли за изпращане — брой мейли за определено време;
  • Проследяване на доставянето по различни признаци и критерии, което осигурява точна информация и статистика.

Споделено от нашите клиенти

Благодарни сме на Студио ИТТИ за изключителното сътрудничество, което изградихме през годините с взаимно уважение, водени от желанието за постоянни иновации. През това време те спечелиха нашето доверие с работата си, стъпила здраво на висок професионализъм и отлични човешки качества! Техният талант, ангажираност и ентусиазъм са важен елемент от ежедневната им дейност! В лицето на Студио ИТТИ ние виждаме не само добър и прецизен партньор, а пример за това, че когато някой върши работата си с толкова много отдаденост и желание, няма как да не успее!

Кирил ГеоргиевИзпълнителен Директор @ ПОК Доверие АД

Като ръководител на училище, платформата е удобна за потребителя и ми позволява да имам достъп до всичко, от което се нуждая, за да помогна с гладкото администриране на училището.
 
Наблюдението на планирането, тестовете, оценките, отчетите, плащанията и присъствието е лесно. Мога също лесно да намеря информация за събитията, които се провеждат в училището, да планирам и записвам обучение на учители, да направя управлението на представянето по-интерактивно, да проверявам информацията, споделена с родители или ученици, и да разполагам с информация за родители и ученици.
 
Възможността да изпращате индивидуални и групови имейли по поръчка за родители, ученици или персонал и да използвате системата за резервация родител-учител за срещи прави комуникацията много лесна и прозрачна.
 
Харесва ми, че имам едно динамично място, което съхранява всичко за мен.

Матю ОзбърнДиректор @ British School of Sofia