Система за управление на съдържанието (CMS)

През годините екипът на Studio ITTI разработва и усъвършенства собствен framework за управление на съдържанието - LISSO CMS. От особена важност за доброто функциониране на подобна платформа е удобството на работа с административния панел и възможностите за контрол върху цялото съдържание.

Предлаганата от нас реализация разполага с широк набор от инструменти. Начина, по който се разработва, позволява настройване според вашите нужди, скалиране и надграждане с нови функционални възможности, за да отговори на изискванията и растежа на нашите клиенти.

Ключовото предимство на LISSO CMS е в това, че в конкретния административен панел са включени точно необходимите и достатъчни функции и елементи, което го прави изключително удобен за работа.

LISSO е изцяло уеб базиран, т.е. за работа с него е необходим единствено браузер (Google Chrome). По този начин обновяването на информацията може да се осъществява практически от всякъде. Достъпът е защитен от потребителско име и парола. Преносът на данни е криптиран. LISSO разполага и с достатъчен набор инструменти за SEO.

Функционалности на LISSO CMS - пълен контрол над съдържанието

 • Дефиниране на роли и потребителски групи;
 • Контрол нива на достъп; 2-factor authentication;
 • Управление дървото на категориите — добавяне, изтриване, скриване на рубрики;
 • Вградени инструментите за SEO (human readable URL; meta descriptions);
 • Възможност за асинхронно поведение на рубриките за различните езикови версии;
 • Управление на съдържанието — добавяне, редактиране, форматиране и изтриване на текст, добавяне на снимки, прикачване на файлове, генериране на вътрешни и външни линкове;
 • Управление на специфични widgets;
 • Управление на блокове от начална страница;
 • Неограничен брой езикови версии. Модул с ключове за управление преводи за текстове и съобщения в специализирани страници или като част от визуалната комуникация;
 • Управление на различни бази данни според спецификата на проекта;
 • Сигурност и надеждност и лесно надграждане и добавяне на нови модули.
 

Споделено от нашите клиенти

Още при първата ни среща екипът на Студио ИТТИ ни впечатли с това, че говориха ясно и разбираемо за непозната за нас сфера – правенето на работещи сайтове. Подредиха ни мислите, помогнаха ни бързо да си изясним какво искаме. От там нататък съвместната работа потръгна лесно и бързо. Направиха добре работещ сайт, изключително лесен за управление и работа по съдържанието му от хора, които не са от сферата на информационните технологии. Във времето откривахме функционалности, които те бяха заложили, и когато възникваше някаква нужда – ние просто ги използвахме. Най-добрата референция за тяхната работа е, че 90% от клиентите, които пристигат във физическият ни магазин, са разгледали подробно и изчели почти целия сайт, а работата с информирани клиенти е много по-лесна и ефективна. Ако търсите екип, който е в състояние да свърши перфектно тази сложна работа - препоръчваме Студио ИТТИ.

Ирина ИвановаСъдружник @ Интро Дизайн Студио

Екипът на Студио ИТТИ,
 
Благодарим ви за прекрасния ви принос към нашия бизнес. Работата на Studio ITTI и доставеният краен продукт допринесоха за успеха на стартирането на нашия канал.
 
Знанията и инициативата, които внесохте в процеса на разработка, ни помогнаха да вземем някои навременни решения и се оказаха печеливша комбинация за спазване на нашите крайни срокове.
 
Не можем да бъдем по-доволни от избора си да използваме услугите на вашата компания и искаме да ви пожелаем успех в бъдещите ви начинания.

Фред ПеркинсУчредителен председател и главен изпълнителен директор @ Information TV London

Благодарение на STUDIO ITTI новият ни сайт вече е с модерна и привлекателна визия,  притежава ефективна и безпогрешна функционалност, логична и подредена навигация. Много сме доволни от партньорството си с тях, защото през цялото време поддържахме добра комуникация, бяха доста гъвкави, предлагаха различни варианти, които да отговарят на театралната специфика! И сега продължаваме да  разчитаме на техните специалисти за решаването на всякакви текущи въпроси. Няма да сгрешите в избора си, със страхотното си индивидуално отношение към всеки клиент STUDIO ITTI ще ви превърнат в приятели, а сайтът ви ще има отлично онлайн присъствие в интернет!

Драматичен Театър "НЕВЕНА КОКАНОВА" - ЯМБОЛ

Уважаемо студио ITTI,
 
Това писание е да потвърди нашето удовлетворение от добре свършената работа по разработването на нашето ново уеб решение. Установихме, че сключването на договори и изпълнението на работата ви са както ефективно планирани, така и добре изпълнени. Освен това комуникацията помежду ни ни помогна да вземем правилните решения и да постигнем желания резултат.
 
Радвахме се да работим с вас на всички нива и открихме, че работата ви е администрирана професионално навсякъде. За нас ще бъде удоволствие да работим с вас отново, когато възникнат възможности.
 

Harvey GordonPresident @ EuroStrategy Consultants

Професионалната помощ на Студио ИТТИ при проектирането на функционалностите на информационната система по проекта „Доставка и въвеждане в експлоатация на Уеб базирана система за управление на платформа за виртуализация” беше от изключително значение за нас. Ефективно планираният процес на разработване даде възможност системата да заработи в определените срокове.

Предоставяните от Студио ИТТИ услуги в областта на интернет технологиите, програмирането на информационни системи и комплексни уеб базирани софтуерни решения, обхващат всички нива: включване в процеса на обсъждане на идеите, консултиране, проектиране и разработване на цялостен продукт. Извършената работа се отличава с компетентност и професионализъм.

Ръководството и служителите на ЕВОЛИНК АД имаха възможност за постоянен контакт със специалистите на Студио ИТТИ. По време на изпълнението на проекта комуникацията бе на отлично ниво. Разчитаме на тяхната адекватна реакция във всеки момент и в процеса на експлоатация – поетите ангажименти за гаранционна поддръжка се изпълняват стриктно и при отлична организация на времето. Успяват да ни създадат усещането за спокойствие при работата и пълна ангажираност с текущите ни задачи.

Светослав ХристовСъосновател & Председател на Управителния съвет @ EVOLINK