В новият уебсайт на Драматичен театър „Невена Коканова“ Ямбол можете да видите подробна информация за всички представления и техните творчески екипи, да се информирате за гастроли и гостувания и да се абонирате за бюлетин. Също можете да закупите билети през интегриранта в уебсайта платформа, която е достъпна за всички устройства.

Софтуерна разработка
Дизайн на уебсайт
SEO
Виж сайта онлайн

Дизайн на уебсайт

CMS и покупка на билети онлайн

Към системата за управление на съдържанието е интегрирана и платформа за онлайн покупка на билети Etanse. 

Софтуерни решения към проекта

Споделено от нашите клиенти

Благодарение на STUDIO ITTI новият ни сайт вече е с модерна и привлекателна визия,  притежава ефективна и безпогрешна функционалност, логична и подредена навигация. Много сме доволни от партньорството си с тях, защото през цялото време поддържахме добра комуникация, бяха доста гъвкави, предлагаха различни варианти, които да отговарят на театралната специфика! И сега продължаваме да  разчитаме на техните специалисти за решаването на всякакви текущи въпроси. Няма да сгрешите в избора си, със страхотното си индивидуално отношение към всеки клиент STUDIO ITTI ще ви превърнат в приятели, а сайтът ви ще има отлично онлайн присъствие в интернет!

Драматичен Театър "НЕВЕНА КОКАНОВА" - ЯМБОЛ
Quendoo Медина Мед Децибел Интро Дизайн Studio Arendoo Нелбо Британско училище София Red Points Dental X Lab Suskelp Food Ню Естейт Teddy Jones

разгледайте

ITTI VISUAL SOLUTIONS ITTI EXPLAINER VIDEO SOLUTIONS