НЕЛБО - добрият топлинен счетоводител на твоя странa

Екипът на Студио ИТТИ разработи през 2020 година изцяло нов уебсайт за Нелбо - топлинен счетоводител в 8 града и трета по пазарен дял в страната. Основна задача - да представя компанията адекватно на качеството на услугата, която предлагат.

Освен актуална визия, към сайта бяха разработени множество интерактивни услуги за клиентите на Нелбо - клиентски портал, онлайн плащания, SEO и други.

В момента работим по следващата версия на сайта, която ще предложи на клиентите на Нелбо още по-добро потребителско преживяване и нови услуги.

Софтуерна разработка
Дизайн на уебсайт
SEO
Виж сайта онлайн

Софтуерна разработка

Студио ИТТИ разработва cloud базирана платформа, която покрива всички бизнес процеси на топлинния счетоводител: Front Desk решение, работа на терен, въвеждане и обработка на данни, изготвяне на месечни, годишни и изравнителни сметки, радио-отчитане на данни, проследяване срока на валидност на уреди, документооборот и т.н.

Софтуерни решения към проекта

Споделено от нашите клиенти

Нелбо АД използва услугите на Студио ИТТИ от 2020 г до днес. За този период ние изградихме здрави и дълготрайни бизнес отношения, в които работихме по множество проекти в областта на уеб дизайн и разработка и внедряване на специализиран софтуер за дейностите ни. Екипът на фирмата съчетава високо качество и професионализъм с отличен контакт с клиента. Тяхната прецизност и компетентност ни помогнаха в решаването на редица сложни казуси, свързани с дигитализация и оптимизация на различни работни процеси. Студио ИТТИ винаги се съобразяват с индивидуалните ни изисквания и специфичната ситуация за всяка задача - графични уеб решения, проектиране и програмиране, връзка с база данни, управление на проектите. Резултатите от работата на екипа на ИТТИ доказва тяхната креативност, отговорност и задълбочения им поглед към поставените задачи.

Боряна КолеваИзпълнителен Директор @ Нелбо АД
Quendoo Медина Мед Децибел Интро Дизайн Studio Arendoo Британско училище София Red Points Dental X Lab Suskelp Food Ню Естейт ДТ Невена Коканова Teddy Jones

разгледайте

ITTI VISUAL SOLUTIONS ITTI EXPLAINER VIDEO SOLUTIONS