Електроннa търговия & Business-to-Business (В2В)

Екипът на Studio ITTI разработва business-to-business платформи за обмен на данни за продукти, услуги или информация между бизнеса. Влизаме в дълбочина и подробно анализираме специфичните бизнес процеси при компаниите, които са наши клиенти. В резултат доставяме оптимално решение, което постига поставените бизнес цели.

Изграждаме сложни многоезични онлайн магазини, ориентирани към различни пазари и marketplace решения. Всеки проект се разработва според специфичните потребности на клиента.

Преди да пристъпим към реализация, правим прецизно функционално планиране. Дизайнът и програмирането преминават през няколко етапа. Всеки екран се подлага на обсъждане, в пряка комуникация с клиента, за да се стигне до финалната функционалност и визия.

Не използваме готови платформи и шаблони (темплейти). Работим с разработени от нас функционални компоненти, които позволяват комбиниране и персонализиране.

Специализирани B2B решения

База данни на продукти, организирани в категории и описани с всички необходими атрибути.
Дефиниране на различни ценови планове, автоматизация на процеси по ценообразуване.
База данни клиенти - персонализирани профили, сигурен достъп, история на поръчки, автоматизирани процеси за поръчка.
Фактуриране, следене на парични потоци.

CRM система - управление на клиенти

Управление на данните на клиентите, съобразени с всички изисквания на GDPR. Различни инструменти за повишаване на клиентската удовлетвореност.

Параметрично търсене, филтри и сортиране на резултати

Разнообразни инструменти за търсене по различни критерии, оптимизирани за работа с големи масиви от данни.

API решения. Интеграция с различни външни системи.

Осигуряване на автоматизирана свързаност между електронния магазин и външните системи, с които фирмата ви работи - ERP система, складова програма, счетоводен софтуер, външни търговски платформи, B2B комуникация.

Улеснена обработка на поръчките

Инструменти за пълно проследяване на поръчките през всички етапи на изпълнението им. Списъци и филтри по различни критерии. Автоматизирани товарителници. Автоматизирани мейли при всеки етап от поръчката. Връзка със счетоводен софтуер и фактуриране.

ФУНКЦИОНАЛНА КОШНИЦА и РАЗНООБРАЗНИ МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

Организиране процеса на пазаруване с фокус върху удобството на клиента и вашите виждания за клиентска удовлетвореност.

РАЗНООБРАЗНИ ПРОМОЦИОНАЛНИ КАМПАНИИ

Тук не говорим само за отстъпки от регулярната цена. Разработваме различни видове промоции, съобразени с вашата бизнес практика

Управление на служители. Анализ на данни и статистики

Удобни инструменти за разпределяне на роли и нива на достъп до различни модули. Освен обичайните методи за обработка и анализ на данни - статистика за продажби, клиенти, служители, можем да разработим и специфични справки, съобразени с конкретните изисквания на клиента.

Споделено от нашите клиенти

Работим с екипа на Студио ИТТИ от 2011 година. В процеса на съвместната ни работа винаги вземат предвид всички наши изисквания и получаваме ценни идеи. Професионализмът им допринесе за изработката на отлично структуриран и безпроблемно функциониращ електронен магазин, в който обслужваме над 5000 бизнес клиенти в страната и чужбина.

ИТТИ разполага с компетентно ръководство, висококвалифицирани специалисти и много добра организация на работата. Спазват стриктно договорените сокове при високо качество на работа и голяма сложност на изпълняваните проекти. Изключително сме доволни от бързата и резултатна обратна връзка с екипа.

Успешната съвместна работа с екипа на Студио ИТТИ ни дава основание да продължим да разчитаме и за в бъдеще на тях.

Емил ДимитровСобственик @ Комет Електроникс

При разработката на интернет сайта на списание National Geographic Bulgaria, сайт за онлайн абонаменти и електронен магазин, екипът на ИТТИ ООД се прояви не само като отличен изпълнител, но и като надежден партньор при обсъждане на задачите и вземането на правилни решения.

Експертната помощ на специалистите в областта на уеб дизайна и уеб програмирането спомогна за постигането на крайния резултат: добре функциониращи уеб базирани системи с удобен за управление интерфейс и атрактивен графичен дизайн.

Сътрудничеството ни с ИТТИ ООД продължава и в областта на създаване на специализирани уеб базирани софтуерни продукти, предназначени за нуждите на различните отдели на компанията.

При поставяне на всяка задача сме уверени, че можем да разчитаме на своевременна реакция и професионализъм от страна на техните специалисти. Предоставяната постоянна техническа поддръжка в различни аспекти е на високо ниво.

В заключение бихме искали с удоволствие да препоръчаме екипа на ИТТИ ООД на всеки, който има необходимост от коректен и надежден партньор при изпълнение на проекти в областта на разработването на комплексни интернет решения.

Димитър ДрумевСобственик @ СББ Медиа